Over knopen doorhakken en fijne samenwerkingen

Terwijl de eerste Carnavalsdag net gepasseerd is, en onze bestellijst voor deze week wat aangevuld wordt, maak ik graag even tijd om een nieuwe post te schrijven.

Heerlijke reacties blijven ons aanmoedigen en feedback blijft motiveren om nieuwe dingen te maken of de bestaande producten te verbeteren. Zeker blijven doen dus!

Guy en ik kunnen beiden wat last hebben van het “moeilijk doorhakken van knopen-syndroom”… niemand echt onbekend vermoed ik, als het gaat om belangrijke beslissingen?


Aangezien duurzaamheid steeds een belangrijk aspect is in al onze beslissingen, was het verhaal van herbruikbare verpakkingen enerzijds een super evidente keuze, maar een moeilijker te nemen beslissing. Ondertussen hebben we beslist, en uitgevoerd! 🙂


We kozen voor een verpakking van Belgische makelij, 70% op basis van rietsuiker (dus licht voor transport) en stapelbaar en ook herkenbaar van kleur. We beslisten om geen statiegeld te rekenen en hopen dus op onze (be)trouw(e)(bare) en super toffe klanten om van dit verhaal ook een succes te maken. Waarvoor dank!

Het effect van de proeverijtjes en mond tot mond reclame liet zich ook voelen, en brengt mogelijks alweer wat nieuwe samenwerkingen teweeg. Spannend!


We houden jullie uiteraard graag op de hoogte!

Eén van de dromen is inderdaad om het VegGuy verhaal –  dat staat voor “veggie/vegan kan wel degelijk lekker, goed en makkelijk zijn” –  ook aan een breder publiek te kunnen aanbieden.
En hoe kan dat beter dan de ondernemers, die daar dag en nacht voor in de weer zijn, hun aanbod, met onze hulp, een stukje uitbreiden? 

Gelukkig is onze omgeving eentje waar we zelf nog steeds de vrijheid hebben om te kunnen kiezen wat en wanneer we eten, en geef toe, als je de nieuwsberichten hoort binnenkomen, mogen we inderdaad onze handjes kussen dat we die mogelijkheden gewoon voor het rapen hebben.Dankbaarheid is alweer een overwegend gevoel, dat we mogen en kunnen doen wat we willen, en daardoor zelfs de kans krijgen om misschien een steentje te verleggen en wat positieve impact te creëren, maar vooral, en bovenal;
lekker eten aanbieden dat mensen verbinden kan!

2 gedachten over “Over knopen doorhakken en fijne samenwerkingen”

Laat een reactie achter

Winkelwagen