Over gestage groei en durven dromen

Intussen kan je onze VegGuy Preparé op een aantal plaatsen in Aalst terugvinden! We zijn blij dat we mogen samenwerken met Bakkerij Lowie en De Soeptrien en zo vegan lekkers ook bij meer mensen kunnen brengen. Ook Ohne Aalst heeft sinds kort onze producten in de verstoog!

Fijn ook om jullie reactie te lezen en te horen en te weten dat Guy z’n inspanningen lonen als het lekker bevonden wordt.

En zo zie ik maar weer eens, samen kunnen we veel. Ik kan zaadjes planten en proberen water te geven, en anderen geven ze dan weer de juiste aandacht op het goeie moment.

Vorige week hadden we Steven – Low Impact Man- Vromman over de podium-vloer. Hij schreef recent het boek Hoop waarin je een ‘gids’ voor de toekomst kan vinden.
Wat bij mij heel hard bleef hangen was het volgende: “Doe wat je graag doet, waar je goed in bent, en wat de wereld vandaag nodig heeft.”
Ik durf wel te denken dat we dat met VegGuy, maar ook ik met mijn rol in de gemeente, proberen te doen. Het is niet altijd simpel, en de ene dag of moment is het andere niet.
Mild zijn, ook iets dat vaak terugkomt hier en in gesprekken.

Maar ook dat, samen inzien dat we wel degelijk kleine steentjes kunnen verleggen, en samen die dammen kunnen bouwen. Of mekaar inspireren en door in gesprek te gaan, te luisteren, dingen kunnen verbeteren.

Tijdens mijn zondags loopje, luister ik graag naar een podcast, en deze van Zwijgen is Geen Optie zijn voor mij echt op cruciale momenten een redding geweest.
Vorige zondag was deze van de mij nog onbekende Eva echt een opsteker. Bij minuut 25 moest ik wel even halthouden en slikken, want de vraag van Anthony (“doe ik wel genoeg?”) kwam heel hard binnen. Die vraag stel ik me vaak, soms te vaak – volgens mijn omgeving.
Het antwoord was evengoed herkenbaar… we zijn allemaal schakeltjes, en we doen wat we kunnen. Alweer een schoon gesprek en een schoon loopje met de zon om m’n snoet.
Denk soms klein, maar ga op lange termijn voor groots, zonder veel quotes, maar contentement. Met de mensen die je graag ziet, en be the change you want to see in the world.

Laat een reactie achter

Winkelwagen