Onze eerste maand en op naar een nieuw jaar

Onze eerste maand vloog voorbij! Bijwijlen hectisch en eerlijk, soms slaat de twijfel wel eens toe over welk pad we kozen. Maar jullie enthousiasme en fijne feedback doet deugd en werkt motiverend op moeilijke momentjes.

Zelf was ik al een tijd fan van de lokale winkel(iers) maar door nu zelf eentje te worden, stijgt het respect alleen maar voor mensen die alles zelf in de hand hebben en dus ook alles geregeld moeten krijgen. 

De voorbije feestweken hebben we de eer gehad om ons lekkers op veel tafels te mogen laten proeven, wat uiteraard heerlijk is! (Al zeggen we het zelf)

De uitdaging zit nu in kleine, grootse dingen… waar gaan we dit op termijn maken, hoe houden we het evenwicht in work/life en zorgen we toch dat iedereen snel bediend kan worden, wat met die verpakkingen en hoe houden we onze prijzen democratisch, maar toch realistisch, … dat en nog veel meer spookt dan door je hoofd.

Maar, het is dus echt een droom die uitkomt!

Vegan en lekker en lokaal, dus een aantal oplossingen voor wereldproblemen die me al jarenlang bezighouden. Hoe meer ik erover lees, hoe meer je beseft dat je tegen een aantal grenzen aanloopt, vooral systemen waar we al jarenlang op betrouwen, lijken hun nut voorbijgestreefd. 

Maar al te vaak wordt de burger en consument met de vinger gewezen…. Terwijl het echt niet allemaal simpel is, de dagelijkse stroom van keuzes die we moeten maken… wanneer we soms gewoon moe zijn van het werk en het ploeteren doorheen de dag.

Dus zijn we wel heel fier, dat we de keuze voor degelijk en lekker voedsel misschien voor sommigen makkelijker kunnen maken.

Fijn en warm eindejaar, met tijd voor mekaar en de dingen die je graag doet.

En een goeie gezondheid, want dat is het grootste goed dat we kunnen hebben.

Tot in 2023!

Laat een reactie achter

Winkelwagen