Samenwerkingen

“We zijn gezegend met een aantal toffe ondernemers die graag met ons de wereld willen een stukje lekkerder maken op een duurzame manier, hoe cool is dat?!”

Bar Blend

Klaartje maakte dat onze koffieverslaving een versnellingske hoger ging, maar gaf ook het allermooiste compliment toen ze zei dat sinds ze ons leerde kennen, haar blik op de wereld (van duurzaamheid) verruimd werd. 

Met zo een toffe madam in een supergezellige setting, daar moest sowieso een samenspel van komen!

Haal hier je VegGuy’s op, maar geniet eerst van een warm of koud drankje en vergeet zeker niet van de lekkere ambachtelijke dessertjes te proeven!

Of pik eerst een zalige workshop mee, maar vergeet dan niet je bestelling mee te nemen! (Of je kan nog eens terugkeren, en dan zal Klaartje je met een brede glimlach (her)verwelkomen. – yes been there, done that)

www.barblend.be


Buikgeluk

Kim van buikgeluk leerde ons dat een vegan levensstijl ook MET lekkere kaasjes kan. Want toegegeven, dat miste ik wel soms, een lekker stukje kaas bij de boterham. Of op pizza, of op een kaasplank,of een kaaskroket,…. 

Maar dus, dankzij een heerlijk inspirerende workshop kwam ook dit zaadje in bloei, want een paar maanden later deed Guy dezelfde doesessie, maar met oog om dit ook in onze webshop te kunnen aanbieden. 

Merci Kim om deze zoektocht te doen, zodat wij de snelweg naar lekkere kaas konden nemen en zo nog meer mensen kunnen laten genieten van een makkelijke, lekkere en gezondere eetgewoonten.

www.buikgeluk.be


De Fietserij

Vanzelfsprekend kon een samenwerking met De Fietserij niet uitblijven.

Onze stalen ros aka Bakfiets Bullit waarmee we de meeste bestellingen vlot en snel leveren, is het werk van De Fietserij. Zij zorgen ook dat hij spik en span blijft en goed onderhouden! Wist je dat je hier fietsen kan uittesten, huren of leasen?

Toen de winkel in Lede op de leuke locatie in het stationsgebouw openden, kregen we de kans om onze hapjes te laten proeven.

Niet lang daarna werd ook deze locatie toegevoegd aan onze afhaalpunten. Recht van de trein -of na je fietsherstelling- je bestelling oppikken en het weekend goed inzetten!

www.fietserij.be

Ohne

De verpakkingsvrije winkels van Ohne kennen jullie ongetwijfeld! Niet alleen een opluchting voor je restafval- en pmd zak, eveneens een bewuste keuze voor lokaal en lekker gerief!
Als trouwe zoeker naar betere en simpelere oplossingen voor de wereldproblemen kwamen we algauw terecht bij de familie van Ohne. Steeds vrolijk en behulpzaam, en dus ook een echte winkel waar je wekelijks VegGuy kan scoren!

Wist je trouwens dat je zelf deel kan uitmaken van de verpakkingsvrije familie? Check snel hoe je coöperant kan worden!

Ohne.be

Puurista

Allereerst kwam Tina zelf met de vraag nadat ze een paar VegGuy burgers geproefd had. Of ze deze op een event in haar mooie verpakkingsvrije winkel Puurista mocht serveren.

Zij gaf ons zo een boost en voilà, op 1 oktober ging VegGuy ineens van droom naar realiteit!

Puurista werd  dan ook een van onze eerste en trouwste afhaalpunten, met spijt maar ook begrip namen we afscheid toen ze besliste om de winkel te sluiten.

/

Winkelwagen