Ons Verhaal

Hoe zijn we begonnen

Hallo daar!
Wij zijn Kim en Guy, het enthousiaste duo achter VegGuy.

Toen we mekaar in 2011 leerden kennen, vonden veel mensen het hilarisch dat een slager en een vegetariër überhaupt een gesprek met elkaar voerden. Wij zagen niet meteen elkaars verschillen, maar wel de gedeelde passies. Zo leerde Guy mij “lopen” en trainen voor langeafstandswedstrijden zoals de 20km door Brussel. Zelf besmette ik Guy met mijn bevlogenheid voor dieren en duurzaamheid. Samen droegen we dan weer de badmintonliefde uit en genoten we van het goede culinaire leven, al was dat vanwege mijn voedselintolerantie niet altijd even evident.


Mijn beperkte keuze in eetgelegenheden triggerde Guy om op zoek te gaan naar volwaardige en vooral lekkere alternatieven. Samen gingen we op ontdekking en namen vervolgens ook vrienden en familie mee op een smaakvolle reis doorheen traditionele en nieuwe gerechten die we “vegGuynaizden*”. Ondertussen gaat Guy nog wekelijks op zoek naar nieuwe manieren om VegGuy heerlijkheden op tafel te toveren, tot groot jolijt van zowel veganisten als flexitariërs.
Nu de tijd rijp is, willen we al dit lekkers graag met jullie delen en zo ook professioneel ons steentje bijdragen aan een smakelijke en duurzamere wereld.

(* van het werkwoord vegGuyneren, het vegetarisch/veganistisch maken van…)

“Meat” the team

Guy
Kim

Winkelwagen