De Sint is hier in de buurt, dus tijd voor: “making a list, checking it twice”

Lieve helden!

Wat vliegt de tijd en hoe leuke dingen gebeuren er allemaal?
Tussen het nieuwe werk (dat een extra dimensie en – we moeten daar niet flauw over doen- een vast inkomen geeft) en jullie wekelijks lekkers maken, hebben we ook een paar zeer fijne samenwerkingen opgezet.

Zo was de verjaardag van Ohne Ternat een superleuke ervaring waarbij heel wat mensen kwamen proeven en voor Kristien meteen het startpunt tot een bestelling.
Dankzij Alexia -die het transport voor de Ohnewinkels op zich neemt 🙏- werd VegGuy meteen tot in Nevele, Zwalm en Gent beschikbaar! 

Kjell en Anita van Deeg’lek hun keuken werd wat te klein en dankzij de spontane bedenking van Klaartje, kwamen we snel tot een fijne oplossing. Ons werkhuis wordt sinds de stopzetting van de slagerij niet meer dagelijks gebruikt en circulair denken zit al langer in onze denkpatronen natuurlijk. Samenwerken in de richting van een lekker vegan aanbod is natuurlijk een duidelijke win win!
En ik geef toe, die heerlijke geuren van de buns die naar boven drijven, hmmm!

Maar dus, een weekje verlof was goed om eens de batterijen op te laden! Guy zat echter niet stil, want hij maakte al wat experimenten voor de feestdagen. Ook hier weer, ik ben zo dankbaar dat alles ‘moet’ geproefd worden. ^^

We zijn benieuwd wat jullie ervan denken!

1 gedachte over “ De Sint is hier in de buurt, dus tijd voor: “making a list, checking it twice””

  1. Voor alle duidelijkheid, bestellen zal pas vanaf 7 december (die andere sint moet eerst z’n werk gedaan hebben) kunnen.
    Maar dromen en watertanden kan vanaf nu al.

    🙂

Laat een reactie achter

Winkelwagen