Dankbaar en hoopvol

Lieve Mensen, 

Deze post schrijven is niet van de makkelijkste dingen die ik al deed.
Wie ons kent, weet dat we vaak enthousiast en soms misschien iets te snel JA roepen en dan toch vaak een beetje beginnen twijfelen.
Met ons verhaal van VegGuy is het een zeer boeiend en interessant traject geweest, en we kunnen alleen maar tevreden terugkijken op de weg die we aflegden, samen met jullie.

Meer en meer vinden mensen de weg naar lekker vegan, en we zijn oprecht blij dat we daar mogelijks een klein beetje aan mee  geholpen hebben.

We zijn echter ook “maar” mensen, gelukkig maar. Dat wil zeggen dat we, naast ons hoofd, ook ons hart moeten horen. En eerlijk, onze hoofden zitten te vaak vol met teveel “randactiviteiten”. VegGuy maken en leveren is soms bijzaak, naast alle vaste kosten en to do’s, de website, de logistiek en ja de facturen….

Ons respect voor de kleine en lokale ondernemers was al groot, het is alleen maar toegenomen. Voor mij persoonlijk was het zeker een hele aanpassing- nooit op zelfstandige basis gewerkt- en toegegeven het is al best pittig geweest, maar ik heb zeker ook een paar bijkomende talenten ontwikkeld. 🤣

We zijn niet van het abrupt eindigen, dus geen zorgen!
Jullie gaan zeker de komende weken alle potjes en diepvriezen kunnen vullen met VegGuy lekkers!
Maar de boodschap is dus: wacht niet tot het te laat is.

We sluiten de deuren van onze webshop definitief eind maart.

En als er dingen zijn die je heel graag in (grote) hoeveelheden wil bestellen, geef een seintje via de gekende kanalen!

En alleen maar liefde voor jullie, vegan food en goeie wil!

Laat een reactie achter

Winkelwagen