Back to work – VegGuy gaat veranderen… maar niet te veel!

Hallo, lieve vegGuy lovers!

Zoals jullie weten, zijn we een webshop waar je de lekkerste veganistische vleesvervangers kunt bestellen. We maken alles zelf met veel liefde en passie voor smaak en het milieu. 

We zijn erg trots op onze producten en we willen ze graag met jullie delen. Maar om dat te kunnen doen, moeten we soms onze werkwijze aanpassen. Daarom hebben we besloten om onze afhaalmomenten te veranderen. 

Vroeger kon je je bestelling elke dag wel ergens afhalen maar dat was best wel een tijdrovende bezigheid voor ons. We moesten elke dag vers koken, inpakken, klaarzetten, leveren en dan maar hopen dat jullie allemaal op tijd kwamen. Soms hadden we te veel eten, soms te weinig. Soms vergaten we wie wat had besteld. Soms aten we zelf per ongeluk jullie bestelling op. Kortom, het was een chaos.

Daarom hebben we besloten om het efficiënter te maken. Bestellen kan tot woensdag om je bestelling op donderdagavond, vrijdag of zaterdag af te halen. Zo kunnen we beter plannen, voorbereiden en organiseren. En jullie kunnen ook beter plannen, want jullie weten nu al wat jullie in het weekend gaan eten. Lekker makkelijk, toch?

Maar let op: onze suggesties veranderen elke week. Dus je kunt maximaal een week op voorhand bestellen. Anders loop je het risico dat je iets bestelt dat niet meer beschikbaar is. Of dat je iets mist dat wel beschikbaar is. En dat zou jammer zijn, want onze suggesties zijn altijd verrassend, origineel en overheerlijk.

We denken dat dit de beste manier is om onze kwaliteit te garanderen en onze service te verbeteren.

We hopen dat jullie begrip hebben voor deze verandering en dat jullie ons blijven steunen. We zijn jullie heel dankbaar voor jullie loyaliteit en enthousiasme. Bedankt voor het kiezen voor VegGuy!

Laat een reactie achter

Winkelwagen